Välkommen till Dentest, tandläkare i Lund sedan 1998

Självklart erbjuder vi våra patienter allmän tandvård, men många nya patienter har hittat oss just för vår unika kompetens inom estetisk tandvård, implantatbehandlingar och restaureringen av slitna bett samt funktionsfel i bettet.

Mottagningen har genom åren renoverats till en toppmodern tandvårdsklinik med rymliga behandlingsrum och moderna behandlingsenheter vilket ger hög komfort och optimal hygienkontroll. Vårt mål är att ge våra patienter det allra bästa i allt från bemötande, avslappnad atmosfär till handlag och slutresultat.

Mark Evetovics

Mark Evetovics

Leg. tandläkare, med inriktning på estetisk tandvård, implantatbehandling och bettrehabilitering sedan 1998

Mark är medlem av
• AADC ( American Academy of Cosmetic Dentistry)
• Dawson Alumni Academy

Utbildning:
Postgraduate, Dawson Academy, USA och England
Master Class Kurser kurser i minimalinvasiv tandvård (porslin och komposit) Geneva

Ajsan Ranakovska

Ajsan Ranakovska

Leg. tandläkare

Ajsan är utbildad inom Dawson Academy för komplett betttrehabilitering och specialiserad på estetisk tandvård, kirurgi och minimalinvasiv tandvård.

Barbara Molnar

Barbara Molnar

Tandsköterska
Jennie Steinholtz

Jennie Steinholtz

Tandsköterska
Elisabeth Jensen

Elisabeth Jensen

Tandhygienist

Vår behandlingsfilosofi

Vi erbjuder fullständig komplett tandvård vilket betyder att vi inte enbart tittar på tänder, något som många patienter tror är normal vårdstandard. När du besöker vårt team utför vi en fullständig undersökning av delarna i tuggfunktionen, vilket innefattar:
– undersökning av tänder
– käkleder
– tuggmuskulatur
– tandkött och slemhinna.
Din behandlingsplan baseras på undersökningen och på så sätt tillämpar våra tandläkare de mest effektiva behandlingarna för att uppnå naturlig estetik, optimal stabilitet i biologiska vävnader och långvarig komfort.

Vi behandlar inte bara symptom utan strävar efter att identifiera de bakomliggande orsakerna till tandhälsa, estetiska och funktionella problem. Genom att behandla orsaken till problemet istället för att bara avhjälpa symptomen blir det färre tandläkarbesök för dig och bättre långsiktigt resultat. Det är en övergripande och logisk behandlingsmetod för oss.

Vi strävar efter att våra behandlingar blir så minimalinvasiva som möjligt (få, enkla ingrepp), samtidigt som de ger långsiktiga resultat. Excellens och passion för yrket är mer än bara ord – det är drivkraften hos oss och betyder att din munhälsa och ditt leende får största uppmärksamhet från vårt engagerade team.

Du blir behandlad av tandläkare som strävar efter att utföra högsta kvalitet. Vi garanterar att de dentala material och behandlingar vi använder är av dokumenterad kvalitet. Vi ägnar många timmar årligen åt utbildning, konferenser och kontakter med världsledande kliniker för att ha kunskap om de bästa produkterna och kliniska lösningarna.

Ett vackert leende ger dig självförtroende

Vi vet att ett hälsosamt och vackert friskt leende inte skapas av en slump, och att det för patienter betyder mycket mer än bara tandvård. Ett attraktivt leende är viktigt för de flesta. Det påverkar ditt självförtroende och dina relationer – det är därför inte förvånande att en korrekt utförd kosmetisk/estetisk tandvård kan påverka ditt liv.

Vi vet att vårt tandvård kan hjälpa dig om du är inte nöjd med dina tänder. Hos oss kan du få det leende du drömt om.

Våra samarbetspartners

Vår klinik har byggt ut ett nätverk och samarbetar med unika specialister som drivs av samma passion för yrket som vi gör.
Cosmodent, tandtekniskt laboratorium
Thor Henriksson, specialist tandreglering
Erik Lennartsson, kirurgi
Mårten Klang, kirurgi