Före- och efterbilder som visar behandlingens resultat

Bläddra gärna igenom vårt galleri. Vi dokumenterar noggrannt vårt arbete både före och efter behandlingarna.

Här använder vi oss av olika bilder för diagnos och planering av arbetet. I galleriet hittar du ett urval av våra senaste estetiska och komplexa behandlingar, så som korrigering av tändernas form och färg med skalfasader eller helkeramiska ersättningar (porslinsbroar, porslinskronor). Bilderna är tagna av tandläkare Mark Evetovics och hans team.

Skalfasader

Ultratunna skalfasader av porslin ger långvarig korrektion av estetiska problem på framtänder som färg, form, storlek och små felställningar.

Porslinskronor och porslinsbroar

När tänder är skadade genom tidigare lagningar, slitage eller rotfyllningar då är helporslinskronor det som behövs för att uppnå maximal styrka och estetik. Vid tandluckor går det även att göra broar helt av porslin utan de svarta metallkanter som annars uppstår.

Kompositlagningar

Komposit är ett naturtroget plastmaterial som kan användas för att bygga på tänder, till exempel framtänder eller lagningar som har skador.

Implantatbehandlingar

Ersättning av saknade tänder med implantat är numera ett etablerat och väldokumenterad. Vi har över 15 års erfarenhet av dessa behandlingar med utmärkt långtidsresultat både ur tuggfunktionell och estetisk synpunkt.